Το χρώμα, οι διαφορετικοί του τόνοι, και οι συνδυασμοί τόνων ή χρωμάτων καθορίζουν την ποιότητα ενός χώρου, ως προς το μέγεθός του και την φωτεινότητά του. Ανάλογα με το γούστο, την αισθητική και το σκοπό που καλείται να εξυπηρετήσει ένας χώρος γίνεται η επιλογή των χρωμάτων.

Από κει ακριβώς ξεκινά το τεχνικό μέρος της διαδικασίας του ελαιχρωματισμού. Στη εταιρία μας επιλέγουμε χρώματα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Φροντίζουμε πρώτα απ’όλα να γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία της επιφάνειας όπου θα εφαρμοστεί το χρώμα, ώστε να αποφεύγονται περιπτώσεις φθοράς μετά από καιρό (ξεφλούδισμα χρώματος, «λεκέδες», ραγίσματα που συνήθως οφείλονται στο συνδυασμό κακής ποιότητας επιφάνειας και ελλιπούς τεχνικής γνώσης).

Όσο αφορά τον ελαιοχρωματισμό εξωτερικών τοίχων (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, επαγγελματικά κτίρια κλπ), ο σωστός ελαιοχρωματισμός δίνει την αίσθηση του καθαρού, του καινούριου, του αξιόπιστου, ενώ παράλληλα μπορεί να προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες (ζέστη, κρύο, υγρασία).

Η εταιρία μας εγγυάται ότι θα απολαμβάνετε το χρώμα στο χώρο σας για χρόνια, καθώς οι τεχνικές και τα χρώματα που χρησιμοποιεί εξασφαλίζουν τη μέγιστη διάρκεια ζωής.